Pretul afisat al invitatiilor include design, text, print si aplicarea accesoriilor, daca este cazul.

Textul de baza este inclus in pretul invitatiei; pentru doua sau mai multe texte, se percepe o taxa de 10 lei/text (ex. daca aveti un text in romana si unul in engleza, pentru textul in engleza se percepe o taxa de 10 lei, care se va adauga la pretul total al invitatiilor).

Pretul invitatiei nu include plic. Plicurile pentru invitatii au dimensiuni standard: 130×130 mm / 114×162 mm.

Daca se doreste o mostra inainte de comanda finala, aceasta se plateste aferent sumei de pe site si daca este cazul costul transportului catre alte orase.

Daca v-ati hotarat la un model, puteti trimite comanda pe adresa de e-mail: darisianadeco@gmail.com. Comanda se face in felul urmator: scrieti codul invitatiei alese (ex. modelul 112), eventual puteti sa atasati si o poza cu invitatia; trimiteti textul corect in Word, de preferat cu diacritice. Dupa ce avem Bun de Tipar din partea clientului, atat pentru text cat si pentru design, invitatiile se tiparesc. In acest caz, daca exista erori in text sau in design dupa ce invitatiile au fost predate, nu ne asumam raspunderea pt acestea, deoarece avem confrirmarea de imprimare din partea clientului.

Predare personala in Cluj-Napoca, iar in afara orasului se livreaza prin curierat (Fan Courier sau Cargus), iar plata se face la client (aprox. 20 lei in orasele principale).

Numarul minim de invitatii care se poate comanda este de 50 bucati.

Durata de realizare a invitatiilor se incadreaza intre 5-10 zile lucratoare, din momentul in care primim textul din partea clientului. Durata realizarii invitatiilor difera in functie de complexitatea invitatiei alese (emboss, aplicare accesorii, etc.).

Invitatiile noastre se pot modifica in functie de preferinte de culori, design, font, etc. Deasemenea, se poate alege atat un model existent, cat si un model nou, care nu se gaseste in portofoliul nostru.

Programul de lucru este de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00. Programarile se fac la numarul de telefon: 0751823413. Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati!